Nominering til Årets Holdinstruktør

Stolt, ydmyg og totalt overrasket blev jeg mandag d. 13/11, da jeg efter endt undervisning modtog blomster og nominering til Årets holdinstruktør 2023 i Sats Danmark 💫

Jeg har undervist i 38 år og har stadig glæden ved at dele og være en del af holdtræning.
Jeg underviste pilates, step og stram-op i Sats frem til fitness kæden lukkede i Danmark. Da Sats tog over efter Fitness dk i Danmark, var jeg straks klar til at tilbyde holdtræning i pilates, senior-styrke og anden funktionel træning.

Jeg har holddeltagere der har deltaget på mine hold flere gange ugentligt gennem mere end 5, 10 og 15 år – som første prioritet booker kommende ugers træning, når booking åbner.
Og dét er en af årsagerne til nomineringen – fyldte hold, lange ventelister, minimum af aflysninger og dedikation.

Nu gælder det næste del. Der skal stemmes 3 ud af 5 danske holdinstruktører videre til den store prisoverrækkelse i Stockholm til januar, hvor de nordiske centre holder Awardfestival.
Du kan som medlem i Sats hjælpe mig videre ved at afgive din stemme inden d. 3/12. Det vil glæde mig og hele min skønne flok af kollegaer hos SATS København – Amager Strand hvis vi kunne markere os i et stærkt felt 🧚🏻

Link til afstemningen er sendt ud, men find det også her: https://www.sats.dk/sats-awards

•••• Keep moving ••••

Similar Posts