Faste 16:8

Join the club 🙂
Vi er en gruppe af mennesker, som ønsker at teste tidens store livsstils “dille”. At faste 16 timer i døgnet og have et spisevindue på 8 timer, hvor vi i princippet må spise og drikke det vi ønsker. Men i realiteten bør sørge for, at få protein, sunde fedtstoffer og de “grønne kulhydrater” til hvert af de to hovedmåltider.
“Vi” er en gruppe medlemmer i SATS Amager Strand, i alderen 45-84 år, som dyrker fitness og holdtræning 2-3 gange om ugen og som ønsker at kunne fortsætte et aktivt liv trods skavanker som gigt, slid, forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk og lidt ekstra kilo.

Nogle er tyvstartet og kan berette positivt om: mere energi, vægttab, ro, bedre søvn samt lindring af inflammationssmerter. Dette er blot de allerede oplevet gevinster – kroppens immunforsvar stimuleres også positivt, blodsukker stabiliseres og forebygger diabetes og livsstilssygdomme.

Torsdag d. 18/1 fik deltagerne tilbudt impedans måling, så vi kender kroppens fordeling af muskler, fedt og knogler og om nogle måneder måler vi om træning og faste 16:8 har ændret på kropssammensætningen.

Jeg faciliterer gruppen og vil løbende skrive mere om Faste 16:8 gruppens oplevelser og resultater.
Gruppen har fået sit eget forum på FeetBack – under Kalender / Faste 16:8

Similar Posts