Award – Årets Holdinstruktør

I november 2023 modtog jeg ganske overvældet en nominering som Årets Holdinstruktør i SATS.

Lørdag d. 13/1-24 var mere end 4.000 fitness kollegaer fra Danmark, Sverige, Norge og Finland samlet til kæmpe SATS festival og Award fest i Stockholm.

Kæmpe XPO arenaer, høj energi (og musik), topmotiveret instruktører og fuld forplejning med indkvartering på 11 hoteller. Måneders logistik og planlægning afspejlet i så mange detaljer og intentioner om at give deltagerne en dejlig oplevelse og inspiration.

Jeg takker… og er stadig rørt over at vinde Awarden som Årets Holdinstruktør 2023.

Jeg har undervist hold inden for gymnastik og fitness i 38 år – det er mere en livsstil end et arbejde, selvom det er en vigtig del af mit arbejde som fysioterapeut. I min takketale ønskede jeg at pege på vigtigheden af sammenhold. Sammenhold er et grundkriterie for overlevelse… holdtrænere kan varetage denne opgave.

Walk the Talk & Keep Moving

Similar Posts