Cavo Spada – aug/sep 2024

Så er der godt nyt til de af Jer, der hepper på en Livsnyderrejse med træning, til dejlige Cavo Spada i sensommeren 2024.

Apollo har igen tryllet en gruppe rejse med gode priser frem til os – og da vi er i god tid, kan booking foregå på “normal vis” via link direkte til grupperejser hos Apollo. Mere info om den del følger.

Rejse info
Livsnyder rejse med træning fra lørdag d.31/8 til lørdag d.7/9
Rejsen til Cavo Spada er ALT INKLUSIV – fra fly (bagage og forplejning), transfer, alle måltider (inkl snack og drikkevarer) fra morgen til aften samt mit trænings tilbud eksklusivt til Jer med bl.a yoga, pilates, vandretur, vandgymnastik, funktionel træning og Ballroom dans. Alt tilpasset niveauet og fælles ønske, om også at slappe af og holde sensommerferie på Kreta (18 km fra den vestlige hovedby Chania).

Pakkerejsen med Apollo til Cavo Spada (d. 31/8-7/9) indeholder:

 • Fly direkte fra Kastrup til Kreta t/r, inkl 1 stk bagage og inkl mad på flyet
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætters indkvartering på Cavo Spada. Vælg mellem:
  – Dobbeltværelse med terrasse/balkon, begrænset havudsigt: 11.550kr/pers ved 2 personer
  – Dobbeltværelse med balkon, pool udsigt: 11.200kr/pers ved 2 personer
  – Single room i ovenstående værelser mod tillæg: 3000kr
 • All inklusive hele ugen
 • Charlotte som instruktør og træningsguide ved minimum to event tilbud dagligt (deltagelse er frivillig – se foreløbigt program HER) – derudover kan I benytte stedets faciliteter og Apollo’s tilbud.

Find mere info om Cavo Spada Deluxe & Spa på Apollos site
Book din /jeres plads direkte hos Apollo via link til Grupperejsen HER og giv gerne en tilbagemelding til mig om din deltagelse – det gør min forberedelse og din ferie optimal.

Er denne sensommerrejse noget for dig, må du gerne kontakte mig for reservering af plads – der er plads til 30 deltagere og det er først til mølle.

Kontakt Charlotte HER