Wellness

Wellness for krop og sjæl

Gys og gus spiller en stor rolle i mit eget liv – både som helårsbader og saunagusmester. Kombinationen er fantastisk, men kan sagtens nydes isoleret. Dét vil jeg gerne være med til at udbrede – og ligeledes inspirere til hvordan vejrtrækning kan gøre en stor positiv forskel for de fleste.

Min egen baggrund og erfaring

  • Jeg har været været helårsbader, men trang til mindst én tur i vandet hver dag, siden december 2016
  • Jeg er en erfaren gusmester med flere end 50 afholdte gus hver år siden 2017. Jeg er via gusmester.dk tilknyttet som gusmester til Scandic Copenhagen Strandpark Spa.
  • Jeg er medlem af Det Kolde Gys vinterbaderforening, som benytter Helgoland Badeanstalt og hvor foreningen har deres saunaer. Sammen med to andre medlemmer har jeg været medforfatter på bogen Gys og Gus – den udkom december 2020 og kan bestilles for 150kr.
  • Jeg er aktiv udøver af vejrtræknings metoder a la Wim Hof og har registreret vejrtrækning og vejrtrækningshold dagligt i mere end 11 måneder. Mit længste vejrtrækningshold er +4 minutter.
  • Jeg er fysisk aktiv hver dag – underviser hold og individuel træning 10-12 timer om ugen. Jeg bruger cykel til næsten alt transport.
  • Jeg har haft diagnosen poly-artrose (gigt i mange led) siden 2012 – den slår især igennem i fødder, fingre og nakken. Jeg forsøger at bedre symptomer via livsstil og har det bedst når jeg spiser blodsukker stabilt og anti-inflammatorisk.

Denne del af website vil løbende præsentere indhold der er relateret til ovenstående 🙂