Corona / Covid-19

SARS-CoV-2 er en luftbåren smitsom influenza virus. Den kan medføre sygdommen COVID-19.
Den kan have symptomer, men ikke altid.
Inkubationstid er 5-7 dage.

Ved mistanke om man er blevet smittet kan test bookes på: coronaprover.dk med Nem-ID.

Sundhedsstyrelsens råd og vejledning om corona

Danske Fysioterapeuter bekræfter at det forsat er muligt at holde åbent for fysioterapi mellem d. 21/12-20 til 7/2-21. Læs pressemeddelsen HER

 • Sundhedsstyrelsens vejledning til de 38 kommuner med særlige restriktioner pr. 7/12-20 -> læs HER

 • Sundhedsstyrelsens anbefalinger/vejledning til fysioterapi pr. 26/10-20 -> læs HER

 • Sundhedsstyrelsens anbefalinger pr. 26/10-20 -> Læs dem HER

 • Kulturministeriets restriktioner i forhold til Det Lille Forsamlingsforbud på maks 5 samt instruktør - læs HER update 6/1-21
  Uddrag: 
  Reglerne om forbud mod forsamlinger er fastsat i to bekendtgørelser: "Bekendtgørelse om forbud mod større forsamlinger og mod adgang til og restriktioner for lokaler og lokaliteter i forbindelse med håndtering af covid-19" ("Det lille forsamlingsforbud", pt. 5 personer).
  Såfremt afholdelse og deltagelse i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende med visse undtagelser foregår udendørs, gælder følgende:
  • Efter det lille forsamlingsforbud er det forbudt at afholde og deltage arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor der er flere end 5 personer til stede på samme sted samtidig. Der gælder dog en række undtagelser fra dette.
   • Personer der er til stede til et arrangement, en begivenhed, en aktivitet eller lignende i kraft af et arbejdsforhold indgår ikke i opgørelsen af det maksimale antal personer, der må være til stede til et arrangement mv. F.eks. vil en eller flere instruktører, trænere, undervisere mv., der er til stede i kraft af et arbejdsforhold, hvor der erhverves en indtægt, ikke tælle med i opgørelsen af de maksimalt 5 personer, der maksimalt må være til stede.

cri_graabold

FeetBack
Genuavej 30
2300 Kbh S
Tlf: 50 57 23 14
info@feetback.dk

Åbningstider
Vejledende:
Mandag 11-17
Tirsdag 8-15
Torsdag 11-17
Fredag 8-15

Tidsbestilling
info@feetback.dk
Tlf: 50 57 23 14
Tlf-tid: kl.12-12.45

Persondata
Samtykke

Referencer anbefaling

Baggrundsstof
- forstå din krop og forstå din behandling
paratviden

FeetBack arbejder med Z-Health, der med udgangspunkt i stimulering af nerveforbindelser mellem hjerne og krop kan optimere kropsfunktion og mindske smerte.

Outdoor GYM

Livestream GYM

YouTube GYM

Foot Camp

Gys og Gus

Sauna Salus