HeatBack med FeetBack 

Event eller eksklusivt lille forløb for dig, der er rygudfordret eller har brug for et holistisk fokus på balance i krop og sind.

Med et nyt år kommer ønsker om at optimere på flere fronter - har du smerter og går med stress og spændinger i kroppen, vil dit fokus nok kredse om at gøre "noget" ved det.
Hos FeetBack Fysio får du denne mulighed; Et forløb hvor du gennem 4 gange vil opleve, hvad kombinationen af guidet vejrtrækning (alkalisk/basisk blodflow), rolige Yin/Yang stræk og bevægelse (energiflow) samt afsluttende infrarød varme til hele rygsøjlen (blodcirkulation) kan gøre for dig.
Jeg kan ikke garantere dig det hele, men er ret sikker på, at du vil melde tilbage om:

 • Mindre smerte
 • Lethed i kroppen
 • Bedre søvn
 • Mere energi
 • Velvære

Februar
Onsdag forløb d. 1/2, 8/2, 15/2 samt 22/2 kl. 17-18:15
Pris for hele forløbet er 1.000kr pr person. Der er 4 pladser.

 yoga02 yoga03

Praktisk info

 • Forløbet foregår på Amager hos FeetBack Fysio - på 1.salen samt i den udendørs sauna.
 • Du ankommer i (eller medbringer) let tøj du kan bevæge dig i, samt et par tykke sokker.
  Medbring gerne en flaske vand.
 • FeetBack Fysio har måtter til brug under vejrtrækning, meditation og yogaøvelser. Ligeledes findes der yogablokke, stropper, puder og tæpper. Du skal bare indfinde dig, og lade roen få plads.
  Lys og lyd vil være meditativt dæmpet og afstressende.

 • Bevægelse og vejrtrækning efterfølges af en rolig meditativ afspænding.

 • Dernæst gør vi klar til 30 minutter i varmen; saunaen er 30 grader og du kan beholde dit træningstøj på eller medbring en let bluse/undertrøje. Du vil ikke svede (meget), men opleve en afslappende behagelig varme langs hele rygsøjlen. Fra haleben til nakken, vil varmen fra de infrarøde paneler varme dine knogler og led op. Infrarød varme stimulerer til øget blodcirkulation med det resultat at vævet får næring (ilt) og affaldsstoffer fjernes.
 • Der vil være håndklæde/tæppe at sidde på i saunaen og der er rygstøtter, men det er mest optimalt at sidde uden støtte. Så forvent, at skulle sidde oprejst i ca 30 minutter - uden rygstøtte men med god plads til ben.

Tilmelding via link: TILMELDING
Betaling via mobilpay - når betaling er registreret modtager du en bekræftende email om at du er registreret, at din betaling er modtaget og du har fået plads på forløbet.

Jeg kan ikke tilbyde reduceret betaling, hvis du er forhindret. Men skulle der blive afbud fra min side kompenceres fuldt ud med ny træning/IR-sauna dag eller 250kr retur.

saunacollage

 

Du kan finde mere info om Infrarød varme HER

 

cri_graabold

FeetBack
Genuavej 30
2300 Kbh S
Tlf: 50 57 23 14
info@feetback.dk

Åbningstider
Vejledende:
Mandag 11-17
Tirsdag 8-15
Torsdag 11-17
Fredag 8-15

Tidsbestilling
info@feetback.dk
Tlf: 50 57 23 14
Tlf-tid: kl.12-12.45

Persondata
Samtykke

Referencer anbefaling

Baggrundsstof
- forstå din krop og forstå din behandling
paratviden

FeetBack arbejder med Z-Health, der med udgangspunkt i stimulering af nerveforbindelser mellem hjerne og krop kan optimere kropsfunktion og mindske smerte.

FreDagsTip

YouTube GYM

Livestream GYM

Outdoor GYM

HeatBack

Sauna SalusGys og Gus

Bogen "Gys og Gus"

Gusmester (DKG)